Our News

Latest announcement, articles, and more!

 • RVKO

  RVKO

  We hebben ons ontzettend geamuseerd met onze lipdub!Onze teamgeest heeft een boost gekregen en wat een lol hadden we samen.Bedankt Lipdub teambuilding!

  Read more: RVKO
 • ZonMW

  ZonMW

  Strand, Zon, Zee en een lipdub! Ja echt een super teambuildings uitje.De organisatie was top. Zo hadden we eerst een voorbespreking op locatie om onze lipdub naar wens te maken. Op de dag zelf was de begeleiding zeer enthousiast en lieten ons vrij in onze creativiteit.

  Read more: ZonMW
 • Tuincentrum Leurs

  Tuincentrum Leurs

  In ons mooie tuincentrum hebben we samen een prachtige lipdub gemaakt.Bedankt Lipdub teambuilding voor de goede organisatie en begeleiding!

  Read more: Tuincentrum Leurs
 • RadboudUMC

  RadboudUMC

  Met ons team een lipdub gemaakt op onze eigen afdeling. We werden verdeeld in kleinere groepjes om zo een route te maken.Iedereen was verkleed en uitgedost en ging tot het uiterste.Het moest een paar keer over maar dat was juist leuk. Tijdens de presentatie lagen we krom:)…. We hebben genoten van deze dag!

  Read more: RadboudUMC
 • Studio’s Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer

  Met meer dan 200 personen is er een lipdub bij ons gemaakt door Lipdubteambuilding.nl . De klant was zeer tevreden, zowel over de voorproductie met een persoonlijke touch als het totale evenement!

  Read more: Studio’s Aalsmeer
 • ING

  ING

  Een lipdub gemaakt. Super om te zien hoe iedereen het zo naar hun zin had. De organisatie was goed en door de enthousiaste begeleiding kwamen we tot een prachtig resultaat!

  Read more: ING
 • FNV

  FNV

  We zochten een creatieve workshop met teambuilding .. Nou dat is meer dan gelukt! Het plezier en het vele lachen kregen we er gratis bij…Bedankt Lipdub teambuilding voor deze leuke dag! FNV

  Read more: FNV
 • Dimence

  Dimence

  Samen zijn we tot een leuke/grappige videoclip/ lipdub gekomen waar wij de hoofdrol in speelden. Wat hebben we gelachen tijdens de repetities, de opnames en de presentatie. Ons doel om dichter tot elkaar te komen is bereikt! DImence

  Read more: Dimence
 • FIGI hoteltheater

  FIGI hoteltheater

  ij ons in het Theater Hotel hebben we met alle collega’s een knetterleuke lipdub gemaakt. Met de producent van Lipdub teambuilding is dit zorgvuldig en op een prettige wijze voorbereid. Op de dag zelf was alles perfect georganiseerd.Eerst voorbereiden, toen een aantal repetities en daar gingen we als een dolle met de lipdub door het…

  Read more: FIGI hoteltheater
 • Waterschap Peel en Maasvallei

  Waterschap Peel en Maasvallei

  Het was een geweldige middag. Samen hebben we een lipdup gemaakt, bedoeld voor onze teambuilding van ons Proces Watersysteembeheer bij het waterschap Peel en Maasvallei. Iedereen kijkt terug op een hele leuke middag. Waterschap Peel en Maasvallei

  Read more: Waterschap Peel en Maasvallei

Subscribe

Sign up with your email address to receive our weekly news


Categories


Search